Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

de nieuwe premier van italie

Maar de partijbonzen van Fratelli. FI Forza Italia rechts conservatief-liberaal.

Europese Miljarden Houden Nieuwe Premier Italie Waarschijnlijk Koest Rtl Nieuws
Europese Miljarden Houden Nieuwe Premier Italie Waarschijnlijk Koest Rtl Nieuws

De nieuwe premier van Italië zet Macron.

. De nieuwe premier van Italie die Macron de les Leest ik hoop dat de link werkt Bert de lessWatts Post على LinkedIn. Giorgia Meloni De extreemrechtse bocht van Italië is al jaren in de maak. Giorgia Meloni wordt als ze wint de eerste. Ze zou de eerste vrouwelijke premier van Italië worden maar ook de eerste uiterst rechtse premier sinds.

Giorgia Meloni van de partij Fratelli dItalia heeft die gewonnen en wordt dus de nieuwe premier van Italië. Premiers van de Republiek 19461976 Nr. Op 25 september zijn er vervroegde verkiezingen in Italië omdat de door de EU gekoesterde regering van nationale eenheid onder Mario Draghi uiteen. De 45-jarige Giorgia Meloni is de grootste kanshebber om de opgestapte premier Draghi op te volgen als nieuwe premier van Italië.

Italië krijgt een nieuwe regering onder leiding van Mario Draghi de voormalig president van de Europese Centrale Bank ECB. Aanstaande zondag kiest Italië een. De radicaal-rechtse partij Fratelli dItalia zal de grootste worden en Giorgia Meloni de nieuwe premier. Giorgia Meloni wordt naar alle verwachting de nieuwe Italiaanse premier.

De nieuwe regering van nationale eenheid is vanmiddag officieel beëdigd door president Sergio Mattarella. Ga naar de inhoud. Ook de grootste Italiaanse partij de Vijfsterrenbeweging M5S staat achter de aanpak van de 73-jarige econoom na de belofte van veel aandacht voor vergroening. Een alliantie van het neofascistische Fratelli dItalia Broeders van Italië het extreemrechtse Lega Nord en het ook al zeer rechtse Forza Italia van Berlusconi haalt mogelijk.

Italië begint vandaag aan de verkiezing van een nieuwe president. 23 september 2022 2153. Alcide de Gasperi 18811954 28 juni 1946 17 augustus 1953. Giorgia Meloni van de Italiaanse politieke partij Fratelli dItalia.

Het uiterst rechtse Fratelli dItalia Broeders van Italië van Giorgia Meloni zou - zoals verwacht - de grootste partij worden met 225 tot 265 procent van de stemmen. Extreemrechtse Meloni mogelijk nieuwe premier Auteur. De partij Broeders van Italië van Giorgia Meloni won de algemene verkiezingen op 25 september en leidde een conservatieve coalitiealliantie die waarschijnlijk de meest. Giorgia Meloni de oprichter van de extreemrechtse partij Brothers of Italy wordt de eerste vrouwelijke.

De partij heeft zich ook nooit afgekeerd van de democratie in de regeringen waaraan ze deelnam de regeringen van oud-premier Berlusconi. Die moet Sergio Mattarella opvolgen wiens termijn na zeven jaar afloopt. De functie is grotendeels. De beoogde nieuwe premier van Italië belooft steun aan Oekraïne in tweet aan Zelenski.

De rechts-conservatieve politicus staat. De uitslag van de Italiaanse verkiezingen ligt eigenlijk al vast. Sven Pombreu on Twitter. Draghi meldde dat hij na een reeks.

Europese miljarden houden nieuwe premier Italië waarschijnlijk koest. Internationaal 22 sep 22 2030 Italianen zondag naar de stembus. Terwijl de vorige premier Mario Draghi als. Premier Ambtstermijn Partij 30.

Ga naar het menu. Giorgia Meloni heeft het rechtse blok rond haar Fratelli dItalia naar een klinkende verkiezingsoverwinning geleid en wordt wellicht de nieuwe premier van Italië. Hierdoor krijgt Italië niet alleen voor het eerst een vrouw als premier. 23 september 2022 0721 Aangepast.

Ook in Europa wordt met argusogen gekeken naar Italië nog altijd de derde grootste EU-lidstaat en het derde land van de eurozone.

De Italiaanse Premier Draghi Roept Op Tot Snellere Integratie In De Eu Nieuws Europees Parlement
De Italiaanse Premier Draghi Roept Op Tot Snellere Integratie In De Eu Nieuws Europees Parlement
C1ehaq4v8mhkm
C1ehaq4v8mhkm
Mario Draghi Redder Van De Euro Wordt De Nieuwe Premier Van Italie
Mario Draghi Redder Van De Euro Wordt De Nieuwe Premier Van Italie
Nieuwe Regering Italie Blijft Wankel Buitenland Ad Nl
Nieuwe Regering Italie Blijft Wankel Buitenland Ad Nl
Is Brussels Optimisme Over Nieuwe Regering Italie Terecht Clingendael Spectator
Is Brussels Optimisme Over Nieuwe Regering Italie Terecht Clingendael Spectator

Posting Komentar untuk "de nieuwe premier van italie"